VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT Takaisin

Jotta lomasi onnistuisi kaikilta osin, tutustu alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.

1. Villi Lappi noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palvelujen peruuttamisessa alla olevia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitun ennakkomaksun tai koko vuokrasumman.

2. Ennakkomaksu (30%) ja loppusuoritus tulee maksaa laskussa mainittuihin eräpäiviin mennessä. Loppusuoritus on maksettava 6 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 30 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi.

3. Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa aina asiasta välittömästi Villi Lapille sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli ennakko- tai loppumaksua ei ole nähtävissä Villi Lapin tilillä tai kuittia suorituksesta lähetetty Villi Lapille 5 vrk kuluessa laskun eräpäivästä varaus peruuntuu aina automaattisesti.
4. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen, ei ennakkomaksua palauteta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin (alle 30 vrk), peritään koko vuokrasumma. Vuokrasumma rinnastetaan myöskin kertakäyttöisiin lahjakortteihin.
Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkamista perhepiirissä sattuneen vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta, palautetaan vuokrasumma -30% sekä toimistokulut 10 euroa. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus Villi Lapille.

Villi Lapilla on oikeus pakottavista syistä, force majeure, perua varaus. Tällöin saa asiakas maksamansa vuokran täysimääräisenä takaisin.
5. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% kokonaishinnasta) eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 päivää ennen majoituksen alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen vaan varaus täytyy maksaa välittömästi.
6. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta ala-ikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Villi Lapille ennen majoituksen alkua.
7. Majoitusvuorokausi mökki ja lomahuoneistoissa alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. 
8. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. VAHINGOISTA TÄYTYY AINA ILMOITTAA VÄLITTÖMÄSTI. Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen loputtua huolehtii asiakas itse. Mikäli mökki ei ole siistissää kunnossa veloitamme vuokraajalta 250 € siivouskulut. Mikäli huoneistojen vuokrahintaan sisältyy loppusiivous, mutta huoneiston kunto luovutushetkellä edellyttää normaalista poikkeavaa siivoustyötä, asiakas vastaa ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneista kustannuksista. Asiakas voi tilata niin halutessaan välisiivouksen loman aikana erillistä korvausta vastaan. Liinavaatteet toimitetaan myös erillisen tilauksen ja maksun mukaan. 

Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.
9. Osaan loma-asunnoista EI SAA TUODA LEMMIKKIELÄIMIÄ. Tarkista, koskeeko kielto vuokraamaasi asuntoa. Mikäli asiakas kiellosta huolimatta tuo lemmikkieläimen huoneistoon, hän on velvollinen korvaamaan kohteen suursiivouksesta aiheutuneet kustannukset. Osaan huoneistoista on lupa erillistä lemmikkieläinmaksua vastaan tuoda lemmikki. Mikäli eläimestä ei kuitenkaan etukäteen ilmoiteta, peritään maksamaton lemmikkieläinmaksu kolminkertaisena jälkikäteen.
10. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä on ilmoitettu.
11. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle tai omistajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Villi Lappi ei vastaa myöskään vuokrauksen aikana asiakkaalle aiheutuneista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet ennalta arvaamattomasta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkokset tai luonnonilmiöt, tai eläimet, kuten hiiret, muurahaiset ja hyönteiset) eikä myöskään sääolosuhteiden muutoksista vuokrauksen aikana.
12. Asiakas sitoutuu tutustumaan lomahuoneistossa olevaan käyttöohjekirjaan ja noudattamaan siinä olevia ohjeita ja määräyksiä. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vaaraa kiinteistölle ja asiakkaalle sekä korvausvastuun asiakkaalle.
13. Lomahuoneiston vuokraan sisältyvät kalusteet, mökillä olevat varusteet, peitteet, tyynyt, patjat, lämmitys sekä energia ruuanlaittoon ja valaistukseen. Ellei toisin sovita, asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyheliinat. Liinavaatteet voidaan toimittaa myös erillisen tilauksen mukaan.
14. Huoneistoon unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat toimitetaan jälkivaatimuksella, asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista lisättynä toimitusmaksulla 20 € / lähetys.
15. Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä lomahuoneistossa tai naapurikiinteistöissä oleville huomautuksesta välittämättä, on vuokranantajalla tai vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasopimus välittömästi. Asiakas on tällöin velvollinen maksamaan aiheutuneet kulut.